המשחק אוקטי נראה פשוט אך כדי לנצח דרושים מיומנות וחשיבה. המשתתפים מתחרים מי יהיה הראשון להציב את אחד ממתומניו על אחת ממשבצות היריב. זהו משחק של בחירה בין צבירת כח נוסף ע"י חיזוק כלי משחק,לבין התקדמות במשבצת נוספת.
לכל שחקן 5 חלקי משחק בצבע זהה. בכל תור הזיזו חלק אחד בהתאם למספר הצעדים המסומן. המנצח הוא השחקן ש-4 מתוך 5 חלקי המשחק שלו חזרו לקו ההתחלה לאחר שכבר חצו את כל הלוח לאורכו.
משחק הדורש ריכוז וחדות מחשבה. המטרה הינה להביא את היריב לכך שימסור לידיך כלי שיאפשר לך ליצור שורה, אופקית, אנכית או אלכסונית בעלת מכנה משותף כלשהו משחק עץ מגולף מרהיב ביופיו ועטור פרסים.
גירסת GO של המשחק אבלון. המשחק מכיל את כל המרכיבים של אחיו הגדול אך בחצי הגודל. בנוסף, מכסה מיוחד המאפשר לשמר את מצב המשחק להמשך מאוחר יותר ושומר על החלקים.